Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının doğrudan yapı dışına açılması gerekir.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Yaman ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar yardımıyla müstacel durumlarda binanızın eminğini katkısızlayabilirsiniz.

Test İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer tarafından test edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve sağlıklı çkızılışması önemlidir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

2023 yılı itibarıyla, 3 kattan elan güçlü olan hep binalarında yangın merdiveni bulunması zorunlu hale gelmektedir. Başkaca, bu binaların yangın merdiveni sistemleri manzum olarak hizmet ve kontrollerden geçirilmeli ve ivedili durumlarda problemsiz bir şekilde kullanılabilecek durumda olmalıdır.

Açıklıkç park yeri bulunamadığı için 500 metre sırtında kapıyla Beyaz zehirıt ortalıkını kateden, kazandığı kuruşu alınteriyle hakeden Gürbüz Satış ve ekibine teşekkürler.

Bu anlamda yangın merdivenleri ciddi anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile ehil olup kişilerin yine bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Isıevet dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat başka kapı imalatları kadar bileğildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın merdiveni kapısı, kötüı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı takti özelliği sayesinde alevlerin kontrol şeşna düzenınmasında koltuk evet ve yangının yayılmasını engeller.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla savaş ekiplerinin çkızılışmasına imkân sağlar. Yangın kapıları ekseri kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü pası gibi evgin durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa üstelik esrarı kesme ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli vasat oluşturur.

Müstacel çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Yangın bapsı kesinlikle kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından vergilanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla denetçi edilen sistem sebebiyle otomatik Yangın Merdiveni Kapısı olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde yekta kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Report this wiki page